Healing

Healing

Healing kan bidra til energiutvekslinger og det blir satt i gang prosesser i kropp og sjel som vil bidra til å oppnå ny balanse hos deg.

Healing har blitt en verdifull del av mitt behandlingstilbud. Det er en behandling som kan hjelpe deg både fysisk, psykisk og sjelelig. Det jeg opplever som ekstra verdifullt når jeg jobber med healing er å være vitne til hvordan energien går dit den trengs mest.

Vi starter med en samtale hvoretter du vil ligge på benken hos meg – fullt påkledd og bare være fullstendig i nuet og observere det som skjer i deg og rundt deg når energien starter å jobbe.

Healing kan bidra til energiutvekslinger og det blir satt i gang prosesser i kropp og sjel som vil bidra til å oppnå ny balanse hos deg. Under healingen kan du oppleve varme, kulde, energistrømninger, spontane bevegelser i kroppen og
kontakt med følelser og minner. Min erfaring er at man ikke trenger å tro på healing for at det skal hjelpe.

Fjernhealing

 

Som alternativ til healing hos meg på min klinikk, kan jeg også gi deg fjernhealing – det betyr at jeg sender deg healing energi der du befinner deg. I energiens verden er tid – rom og avstand uten betydning og behandlingen er like kraftfull som om du og jeg er i samme rom. Fjernhealing kan være et alternativ om du ikke har mulighet til å komme til klinikken for behandling.