Akupunktur

Akupunktur

Jeg har god erfaring med at akupunktur hjelper godt både mot fysiske og følelsesmessige plager, da akupunktur gjenoppretter og bidrar til balanse i kroppen.

Akupunktur er en alternativ behandlingsform som stammer fra Kina, og som bygger på anvendelse av veldig tynne nåler som settes på spesifikke akupunkturpunkter forskjellig steder på kroppen. Prinsippet et at disse tynne nålene satt på spesifikke punkter forebygger eller behandler sykdommer/plager.

Min erfaring er at akupunktur hjelper godt både mot fysiske og følelsesmessige plager, da akupunktur gjenoppretter og bidrar til balanse i kroppen. Det er dog viktig å påpeke at en plage som har vart lenge kanskje trenger lengre tid og flere behandlinger enn en som nylig har oppstått. Kroppen skal kvitte seg med ubalansen innenfra og ut.

Kroppsakupunktur

Det er en glede å se at personer med plager igjen kan le så tårene triller, kan gå – løpe og hoppe og danse.

Jeg gir akupunkturbehandling for de fleste plager, men jeg har en gruppe mennesker jeg spesielt ønsker å hjelpe, og det er deg som sliter med inkontinens / ufrivillig vannlating / urinlekkasje. Det kan være om du er ung og har fått en slik plage etter fødsel eller sykdom – eller du er eldre og kroppen ikke har den samme kraften som tidligere. Det er en glede å se at personer med denne plagen igjen kan le så tårene triller, kan gå – løpe og hoppe og danse.

Andre livstidsplager som dårlig søvn, smerter/spenninger i hode – nakke- rygg – frozen shoulder, og kuldefølelse eller følelsesløshet i beina ligger også mitt hjerte nær.

Akupunktur mot avhengighet for deg som er avhengig av røyk, snus, sukker, brus mm. Min behandling kan hjelpe deg bort fra suget om at du «må ha».

Kosmetisk akupunktur

Jeg har god erfaring med behandling av psoriasis, akne og eksem. Årsaken ligger i forskjellige typer av ubalanse.

I kosmetisk akupunktur arbeider vi med to forskjellige typer av hudproblemer. Det ene er den rent kosmetiske behandlingen og det andre er behandling mot hudlidelser og hudsykdommer. Behandlingen består av akupunktur med spesielle små nåler i ansiktet og på kroppen. I visse tilfeller også GU SHA og kopping.

Selv om ordet kosmetisk akupunktur antyder at det er behandling av det ytre dreier det seg i like stor grad om behandling av dine ubalanser. Det er ikke mulig å behandle kosmetisk uten å vurdere den grunnleggende sunnhetstilstanden.

Jeg har god erfaring med behandling av psoriasis, akne og eksem. Årsaken ligger i forskjellige typer av ubalanse, og her er kroppsnåler en nødvendighet, i kombinasjon med dialog om kosthold.

Det er fint å se at behandlingene gir tilbake glansen i øynene, og noen sier at menneskene rundt dem påpeker at de ser gladere og mer vitale ut – som om de har hatt ferie.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle